Giv en personlig dåbsgave

Søger du den perfekte gave til en barnedåb eller en navngivningsfest? De fleste ønsker at give en helt særlig og personlig dåbsgave, som ikke kun er unik, men også vil have betydning for barnet i mange år fremover.

Barnedåben eller navngivningsfesten markerer den første traditionsrige fejring i et menneskes liv. Det er en dag, der fortjener en helt særlig gave, en gave, der er personlig og skiller sig ud fra mængden. Det kan dog være en udfordring, da klassiske dåbsgaver som H.C. Andersens samlede værker, træaben og fødselsdagstoget ofte allerede er at finde på gavebordet, nogle gange endda i flere eksemplarer.

Med Faun & Lunas kunsttryk kan du give en personlig dåbsgave, der inkluderer en hjertevarm hilsen og er trykt i et begrænset oplag. Dette er en ganske særlig gave, der vil glæde både barnet og forældrene og skabe smukke minder, der varer livet igennem.

Hvad gør en personlig dåbsgave unik?

Når et nyt liv bliver til, beriges verden med et unikt lille individ. Et individ, der er skabt helt særligt. Hos Faun & Luna forstår vi ønsket om at give en gave, der er lige så unik og enestående som det lille barn.

Men hvad gør egentlig en dåbsgave eller navngivningsgave unik? 

For det første handler det om, at gaven bærer en personlig betydning og har en personlig tanke bag sig, som repræsenterer barnet. Gaven skal være mere end blot en ting; den skal bære et budskab og en følelse. Legetøj og dekorationer til børneværelset masseproduceres ofte, men hos Faun & Luna er hvert enkelt kunsttryk skabt med omhu og dedikation. Hvert værk er signeret og nummereret af kunstneren Caterina Pantani og sælges kun i et begrænset oplag.

Uanset hvilket kunsttryk du vælger, vil det efter ønske blive leveret med en personlig hilsen til barnet fra giveren. Denne hilsen bliver fastgjort på bagsiden af værket, så barnet altid kan se tilbage på den kærlighed og de varme tanker, der blev lagt i denne personlige dåbsgave. På den måde kan barnet, selv som voksen, mindes denne særlige dag med kærlighed og varme.

Dåbsgave til barnet, eller forældrene?

Det er ikke ualmindeligt at være i tvivl om, hvorvidt dåbsgaven skal henvende sig til barnet eller forældrene. Vil barnet virkelig drage nytte af sølvskeen eller guldhjertet, eller ender gaven blot som en glemt genstand i en skuffe?

Hos Faun & Luna tilbyder vi limited edition Giclée kunsttryk, der appellerer både til børn og voksne. Med eventyret, kreativiteten og den æstetisk smag i fokus, er hvert værk skabt til at inspirere barnets fantasi og interesse for kunst. Det gennemgående fortællende element fungerer som en bro mellem barnet og kunstværket og inspirerer til fantasi, samtale og drømme.

Hvad giver man en dreng i dåbsgave?

Mange oplever at dåben præges af kønsbaserede forventninger og flere overvejer længe den helt rigtige dåbsgave til særligt drengebørn, da traditionelle gaver som dagmarkorset og guldhjertet ofte forbindes med piger. Drop stereotyperne og forær en unik og personlig dåbsgave fra Faun & Lunas limited edition kollektion af kunstværker, skabt til alle børn i alle aldre.

Kunst, leg & fortælling

Kunst, leg og fortælling går hånd i hånd hos Faun & Luna og hvert værk fremmer eventyr  og fantasi for både barnet, søskende og familien. Dyr spiller en central rolle i Faun & Lunas kunstunivers, og hvert motiv rummer sin egen fortælling og morale – i børnehøjde. Samtidig ansporer samtlige værker til kreativitet og udforskning og kan nydes af alle hjemmets beboere. 

Selvom det kan være udfordrende at finde den perfekte gave til til særligt drenge, har vi fokus på at skabe kunsttryk, der appellerer til alle børn nu og i fremtiden og garanterer, at fortællingen i motivet, også vil fange storesøsters og brors opmærksomhed. 

Hvert kunsttryk er skabt i et begrænset oplag og kan personliggøres med en særlig hilsen på bagsiden. Vi tilbyder også smuk indpakning, så gaven er klar til gavebordet, hvis det ønskes. På den måde kan du give en gave, der ikke kun er unik og personlig, men også skaber mulighed for leg, kreativitet og fordybelse for barnet.