Hvad er kunsttryk?

Giclée tryk, også kaldet kunsttryk eller moderne litografi, er en avanceret metode inden for grafisk kunst. Denne teknik indebærer at motivet printes i enestående høj kvalitet på lærred eller tekstureret papir. Kendetegnet ved Giclée tryk er de intense farver og det skarpe motiv, hvilket opnås ved brug af mindst 9 trykfarver og certificeret udstyr.

I modsætning til de fleste plakater, der trykkes med de traditionelle fire CMYK farver, bruger man ved Giclée tryk, herunder alle Faun & Lunas værker, hele tolv forskellige farver.

Close up billed at Giraffen Gertrud med lyserød baggrund

Papirkvalitet

Ved alle Faun & Lunas kunsttryk bruges Hahnemühle 210 gsm fine art papir. Dette papir har en certificeret holdbarhed på over 100 år, hvilket betyder, at hvert enkelt kunsttryk kan gå i arv i generationer. Papiret er valgt for sin smukke tekstur og består af en blanding af 50% bomuld og 50% alfa-cellulose. Derudover er det syrefrit med en pH-værdi mellem 7,5 og 9,5.

Dette garanterer, at Faun & Lunas værker er af den højeste kvalitet og vil holde i mere end et århundrede, hvilket gør dem til den perfekte og tidløse gave til særlige lejligheder og mærkedage.

Se værker