WorldPride

Faun & Luna deltog som Product Partner for WorldPride 2021, og præsenterede mesterværket 'Marley'. Dette kunsttryk tager dig med eventyret om lille Marley og Pandaen Pil på deres første skoledag sammen. 

WorldPride er en international begivenhed, der markerer LGBTQ+-rettigheder og mangfoldighed med parade og festivaler i byer over hele verden. Det er en fejring af kærlighed og lige rettigheder samt en påmindelse om de udfordringer, LGBTQ+-samfundet stadig står overfor globalt.

Værket 'Marley' er derfor også mere end bare et kunstværk; det er en hyldest til mangfoldighed og inklusion, med fokus på familier i alle regnbuens farver. Dette unikke kunsttryk er udviklet i samarbejde med Copenhagen 2021 WorldPride & EuroGames og er begrænset til kun 1.000 nummererede og signeredeeksemplarer. Grib chancen for at eje et stykke kunst, der fejrer kærlighed, samhørighed og stolthed, og vær med til at støtte en vigtig bevægelse.

Produktpartnere og allierede

At være Product Partner for både CopenhagenPride og Copenhagen 2021 WorldPride & EuroGames er noget Faun & Luna er meget stolte af. Kunst er for alle – børn og voksne, uanset hvilken familie man er født i. 

Som en del af CopenhagenPrides Rainbow Children-event deltog Caterina Pantani, kunstneren bag Faun & Luna aktivt ved at skabe kunst med børnene og arrangere spændende højtlæsningssessioner med eventyret 'Marley'.

Bruun Rasmussen velgørenhedsauktion

I forbindelse med Copenhagen Pride, besluttede Faun & Luna at donere den originale udgave af 'Marley' til en velgørenhedsauktion hos Bruun Rasmussen. Dette unikke værk blev bortauktioneret side om side med kunstværker fra anerkendte kunstnere som Michael Kvium og Maria Rubinke, som et skridt i retning mod at støtte vigtige formål og udbrede budskabet om lighed og inklusion.

Caterina Pantani lægger sidste hånd på Marleys første skoledag

Marleys første skoledag

...Marleys forældre Zebra og Leopard holdt ham i hænderne hele vejen over til skolen, for Marley var spændt som en flitsbue og lidt nervøs. I dag skulle han nemlig møde alle sine nye venner for første gang.

På døren til klasselokalet var der malet en kæmpe regnbue og farverige balloner med elevernes navne var bundet til alle stolene. Marley kiggede spændt rundt i klasselokalet, da han trådte ind med sine forældre. Lokalet var fyldt af alverdens dyr fra junglen, savannen, ja endda fra Nordpolen! Alle så lige så spændte ud som Marley...

Køb værk