Lille pippa med krøller der peger på Faun & Luna værket Uglen Ulrik
Indpakning af personlige dåbsgaver i bæredygtigt materiale
Indpakningen af en af de personlige dåbsgaver fra Faun & Luna

Personlig gave

Med et værk fra Faun & Luna har du mulighed for at få tilføjet en personlig og håndskreven hilsen bag på rammen.

Hvad giver man de små i gave?

Det er de flestes ønske at forære en gave der inspirerer, følger og påvirker barnet positivt igennem opvæksten – ja endda igennem livet. Befinder du dig også i denne situation, så er du kommet til rette sted. Med et værk fra Faun & Luna, kan du være med til at introducere både kunst, kultur og fortællinger i barnets liv, allerede fra barnets første store dag.

Gaven med den personlige hilsen

Hos Faun & Luna fokuserer vi på den personlige gave, da vores værkers unikke natur og holdbarhed gør dem til det perfekte valg, der kan følge barnet igennem hele livet. Dette har blandt andet gjort vores værker til oplagte personlige dåbsgaver - og for nogen sågar oplevet som en både kreativ og utraditionel dåbsgave. Hvert enkelt værk er signeret og nummereret af kunstneren Caterina Pantani, og har et tilhørende eventyr, der har til formål at stimulere børnenes kreativitet, fantasi og interesse for kunst, ved at bygge bro mellem barn og værk.

Det kan være svært at finde en personlig gave og for at imødekomme dette behov, giver Faun & Luna mulighed for at du kan tilføje din egen helt personlige hilsen og barnets navn, der skrives på bagsiden af værket. På den måde kan barnet selv som voksen se tilbage på sin første store mærkedag.

En gave for livet

Selve værkets akvarelpapir har en certificeret holdbarhed på over 100 år, hvilket betyder at værkerne kan gå i arv til de efterfølgende generationer. Derfor vil gaven ikke kun være af betydning på selve festdagen hvor den gives, men kan følge barnet gennem livet. Vi gør en stor dyd ud af helhedsoplevelsen, hvorfor de værker vi leverer vil være smukt indpakket og klar til at stå på gavebordet, hvis der er behov for dette.