Tvillingerne Filippa og Ophelia, der har et Faun & Luna kunsttryk hængende på deres fine børneværelse

Giv en personlig dåbsgave

Skal du til barnedåb eller navngivningsfest? De fleste vil gerne give en personlig dåbsgave. Dåbsgaven til den lille skal ikke blot være unik, men det skal også være en gave som barnet kan få glæde af, en dåbsgave, der har betydning for barnet mange år ud i fremtiden. 

Barnedåben og navngivningsfesten er den første traditionelle markering og fejring i et menneskes liv. Det er en helt særlig dag og mange ønsker tilsvarende at give en helt særlig dåbsgave, der både er personlig og som skiller sig ud fra mængden. Det er ikke altid nemt, da klassikere såsom H.C. Andersens samlede værker, dåbsrøret, eller fødselsdagstoget ofte allerede er at finde på gavebordet, og somme tider endda i flertal.

Med Faun & Lunas kunsttryk kan du give en personlig dåbsgave, der er en dåbsgave med barnets navn, indeholder en lille hilsen, og er trykt i begrænset oplag.

Hvad gør en personlig dåbsgave unik?

Når et lille barn kommer til verden, så bliver verden beriget med endnu et unikt individ. Et lille væsen, der er helt sin egen. Hos Faun & Luna, forstår vi ønsket om at give netop en unik og dermed også personlig dåbsgave til den lille.

Men hvad definerer så om en dåbsgave eller navngivningsgave er unik?

Først og fremmest hjælper det at der er en personlig tanke bag gaven, der representere den lille. Gaven må gerne have en betydning og et budskab. Legetøj og pynt til børneværelset masseproduceres ofte, men hos Faun & Luna er hvert enkelt værk signeret og nummereret af kunstneren Caterina Pantani, og sælges udelukkende i et begrænset oplag.

Uanset hvilket værk du vælger, bliver hvert enkelt kunsttryk skabt med en personlig hilsen til barnet fra deres kære, Denne hilsen bliver skrevet på bagsiden af værket. På den måde kan barnet altid se tilbage på den kærlighed, der ligger i en personlig dåbsgave og dermed tænke tilbage på mærkedagen – også som voksen.

Sagt med få ord; der vil kun være få af samme kunsttryk, og der er mulighed for et personligt præg i form af en hilsen, så du kan være sikker på at din gave til lille både er en unik og personlig dåbsgave.

Dåbsgave til barnet, eller forældrene?

Mange kan være i tvivl om hvorvidt dåbsgaven er til den lille eller til forældrene. Vil barnet få glæde af et dåbsrør, eller vil det blot ende i skuffen med sølvskeen?

Hos Faun & Luna laver vi limited edition giclée tryk til børn og barnlige sjæle. Kunsttryk, der både skaber glæde hos børnene og lever op til forældrenes æstetiske sans. Da dåbsgaven først og fremmest er til barnet, følger der med hvert enkelt værk et lille eventyr, der kan hjælpe med at stimulere barnets fantasi, kreativitet og interesse for kunst, ved at bygge bro mellem barn og værk. Det betyder naturligvis ikke at forældrene ikke også kan nyde det, vel?

Hvad giver man en dreng i dåbsgave?

For nogen kan det være svært at blive kloge på hvad  man giver i dåbsgave til en lille dreng. Dette kan eksempelvis skyldes, at en del traditionelle gaver, såsom dagmarkorset, ofte forbindes med at være gaver til piger. Barnedåben er forbundet med mange traditioner og dette gælder også selve dåbsgaverne.

Når lille Johan skal døbes og du ønsker at forære en unik og personlig dåbsgave til ham, hvad skal det så være? De klassiske gaveidéer er ofte brugt af flere deltagende gæster og alle ønsker at forære noget unikt og personligt.

Kunst, leg & fortælling

Selvom det for nogen kan være en udfordring at finde på gaveideer til drenge, så kan det godt lade sig gøre. Faun & Luna stræber specifikt efter at skabe kunsttryk til barnet der rammer alle køn. På den måde foræres lille Johan en gave der er unik, personlig og passer perfekt ind i hans univers, ligesom det også kan passe ind i lillesøsters. De fleste børn elsker dyr som derfor spiller en vigtig rolle i Faun & Lunas univers af kunst og leg.

Hvert kunsttryk laves i begrænset oplag og der kan tilføjes en personlig hilsen på bagsiden, med mulighed for at gaven pakkes smukt ind så den leveres klar til gavebordet, hvis der er behov for dette.