Tvillingerne Filippa og Ophelia, der har et Faun & Luna kunsttryk hængende på deres fine børneværelse

Giv en unik dåbsgave

Med et kunsttryk fra Faun & Luna, er du med til at introducere kunst i barnets liv. Værkerne trykkes alle i begrænset oplag og har en certificeret holdbarhed på mere end 100 år.

Hvad skal man give i dåbsgave eller navngivningsgave?

Skal du til barnedåb eller navngivningsfest? De fleste vil gerne give en dåbsgave, der er unik, og det kan godt være svært. Ikke blot må gaven til den lille gerne være unik, men det skal også være en gave som barnet kan få glæde af, en dåbsgave, der har betydning for og følger barnet mange år ud i fremtiden. 

Barnedåben og navngivningsfesten er den første traditionelle markering og fejring i et menneskes liv. Det er en helt særlig dag og mange ønsker tilsvarende at give en helt særlig dåbsgave, der både er personlig og som skiller sig ud fra mængden. Det er ikke altid nemt, da klassikere såsom H.C. Andersens samlede værker, dåbsrøret, eller fødselsdagstoget ofte allerede er at finde på gavebordet og somme tider endda i flertal.

Hvad gør en dåbsgave unik?

Hvad definerer så om en dåbsgave eller navngivningsgave er unik? Først og fremmest hjælper det at der er en personlig tanke bag gaven. Gaven må gerne have en betydning og et budskab. Legetøj og pynt til børneværelset masseproduceres ofte, men hos Faun & Luna er hvert enkelt værk signeret og nummereret af kunstneren Caterina Pantani, og sælges udelukkende i et begrænset oplag. Desuden, kan der tilføjes en personlig hilsen, som kunstneren skriver på bagsiden af værket. På den måde kan barnet altid se på gaven og tænke tilbage på mærkedagen – også som voksen.

Sagt med få ord; der vil kun være få af samme kunsttryk, og der er mulighed for et personligt præg i form af en hilsen, så du kan være sikker på at gaven både er unik og personlig.

Dåbsgave til barnet, eller forældrene?

Mange kan være i tvivl om hvorvidt dåbsgaven er til den lille eller til forældrene. Vil barnet få glæde af et dåbsrør, eller vil det blot ende i skuffen med sølvskeen?

Hos Faun & Luna laver vi limited edition giclée tryk til børn og barnlige sjæle. Kunsttryk, der både skaber glæde hos børnene og lever op til forældrenes æstetiske sans. Da dåbsgaven først og fremmest er til barnet, følger der med hvert enkelt værk et lille eventyr, der kan hjælpe med at stimulere barnets fantasi, kreativitet og interesse for kunst, ved at bygge bro mellem barn og værk. Det betyder naturligvis ikke at forældrene ikke også kan nyde det, vel?

Hvad giver man en dreng i dåbsgave?

For nogen kan det være svært at blive kloge på hvad  man giver i dåbsgave til en lille dreng. Dette kan eksempelvis skyldes, at en del traditionelle gaver, såsom dagmarkorset, ofte forbindes med at være gaver til piger. Barnedåben er forbundet med mange traditioner og dette gælder også selve dåbsgaverne.

Når lille Johan skal døbes og du ønsker at forære en unik og personlig dåbsgave til ham, hvad skal det så være? De klassiske gaveidéer er ofte brugt af flere deltagende gæster og alle ønsker at forære noget unikt og personligt.

Kunst, leg & fortælling

Selvom det for nogen kan være en udfordring at finde på gaveideer til drenge, så kan det godt lade sig gøre. Faun & Luna stræber specifikt efter at skabe kunsttryk til barnet der rammer alle køn. På den måde foræres lille Johan en gave der er unik, personlig og passer perfekt ind i hans univers, ligesom det også kan passe ind i lillesøsters. De fleste børn elsker dyr som derfor spiller en vigtig rolle i Faun & Lunas univers af kunst og leg.

Hvert kunsttryk laves i begrænset oplag og der kan tilføjes en personlig hilsen på bagsiden, med mulighed for at gaven pakkes smukt ind så den leveres klar til gavebordet, hvis der er behov for dette.