Tilføj en personlig hilsen

For at gøre gaven endnu mere personlig og mindeværdig, har Faun & Luna gjort det enkelt for dig at tilføje en personlig hilsen. Denne hilsen bliver omhyggeligt håndskrevet og placeres på bagsiden af kunstværket.

Selv når barnet vokser op, vil det kunne kigge på dette kunstværk og mindes de dejlige øjeblikke og minder, der er knyttet til gaven igennem barndommen.

Når du har fundet det ønskede kunstværk, skal du blot klikke på 'Læg i indkøbskurv', hvorefter du vil få mulighed for at tilføje din personlige hilsen under 'Tilføj en personlig hilsen'. Har du spørgsmål, er vi altid tilgængelige via e-mail for at hjælpe dig med at skabe den perfekte personlige gave.

Et børneværelse med en seng med en smuk baldakin, perfekt til en Uglen Ulrik af Faun & Luna.

Eksempel på hilsen

Kære Alma,

I dag er en helt særlig dag – din dåbsdag. Stort tillykke!

Du er født med en helt særlig gave – evnen til at skabe magi i alt hvad du gør. Vi glæder os til at følge dig på din vej gennem livet og ved, at fantastiske eventyr venter forude. 

Du ønskes den lyseste fremtid.

De bedste hilsner,

Casper & Sofie

Se værker

Eksempler på citater

Som alternativ til en hilsen, kan du vælge at tilføje et personligt citat og berige din gave med et udvalgt udsagn. Her er nogle citater, som du kan overveje at inkludere i din gave, idet de refererer til barnets navn. Disse citater er fra indflydelsesrige mænd og kvinder, der har sat deres præg på den verden, vi kender i dag.

Eksempel på citat af Vincent Van Gogh
Eksempel på citat af Emma Goldman
Eksempel på citat af Oliver Goldsmith