3 Faun & Luna kunsttryk der klar til weekenden barnedåb

Få dit kunsttryk indrammet

Har du nogensinde købt noget smukt til væggen som aldrig fandt vejen op at hænge fordi du ikke lige havde rammen klar? Det har de fleste prøvet.

Hos Faun & Luna ønsker vi at gøre det nemt for dig, og det ville være en skam hvis Giraffen Gertrud eller en af Faun & Lunas andre venner havnede i et rør henne i hjørnet, fordi der ikke er tid til at finde en smuk ramme. Vi leverer derfor, efter ønske, vores værker smukt indrammet, med et varieret rammeudvalg i yderst høj kvalitet.

Alle rammer vi bruger er håndlavede og af markedets bedste kvalitet. De er designet i Danmark og produceret i Italien. Det massive træ får rammen til at fremstå rå og naturlig. Netop grundet naturmaterialet kan der forekomme nuanceforskelle i træet, hvilket giver rammen sit eget helt unikke udtryk. Der er desuden brugt ægte glas i rammerne.

Som standard i Faun & Lunas webshop kan rammerne i ’Natur eg’, ’Mørk eg’ og ’Hvid’ tilkøbes. Herudover tilbyder vi også rammer i sort, rød, gul, blå samt messing. Ønskes disse varianter kan vi kontaktes pr. mail, dog kan der forekomme længere leveringstid end ved valg af standard rammer.