Indpakningen af en af de personlige dåbsgaver fra Faun & Luna

Ekspres afhentning og levering

Hos Faun & Luna producerer vi vores kunsttryk i hjertet af København. Derfor er vi ikke afhængige af tredjeparter, når gaven til den lille skal udvikles og produceres. Send os gerne en e-mail og lad os se om vi kan hjælpe dig, hvis du er under tidspres og skal bruge en gave hurtigst muligt. Ofte kan vi have kunsttrykket klar til afhentning i København allerede indenfor 24-48 timer.

Hvis du ikke befinder dig i området omkring København, så send os en e-mail hurtigst muligt, så kan vi muligvis nå at sende pakken med DAO eller PostNord*.

Fra afhentning til fest

Faun & Luna tilbyder også smuk indpakning – så kan du tage direkte videre til festen efter afhentning. På denne måde får du muligheden for både at give en unik og personlig gave, der er signeret, nummereret og endda pakket smukt ind – og så indenfor 24-48 timer.

Med andre ord: ingen til festen vil vide at du har været sent ude med gaveindkøbene. Skulle du have nogle spørgsmål så send og en e-mail på hello@faunluna.com inden du lægger din ordre og vi vender tilbage indenfor få timer med forslag til proces og afhentnings-/leverings muligheder.

*Ekspreslevering afhænger af transportøren. Vi vil dog gøre vores ypperste for at få pakken leveret hurtigst muligt.