WorldPride 2021

Hos Faun & Luna er vi stolte af at kalde os Product Partners til dette års WorldPride. Med værket ‘Marley’ følger et eventyr, der handler om lille Marley, Pandaen Pil og deres første skoledag sammen. Ved køb af kunsttrykket støtter man WorldPride 2021.‘Marley’ er et værk, der hylder forskellighed og inklusion med fokus på familier i alle regnbuens farver. Værket er skabt i samarbejde og forbindelse med Copenhagen 2021 WorldPride & EuroGames og er et nummereret og signeret kunsttryk i begrænset oplag på 1.000 stk.

Produktpartnere og allierede

At være Product Partner til CopenhagenPride og Copenhagen 2021 WorldPride & EuroGames er en ære og en sag, der ligger vores hjerte nært. Faun & Lunas mål var ikke blot at skabe et kunsttryk specifikt til regnbuebørn, men vi ønskede også at være med til at gøre festdagene speciel for børnene.

Som en del af CopenhagenPrides Rainbow Children-arrangement var grundlæggerne af Faun & Luna til stede for at skabe kunst sammen med børnene, samt afholde højtlæsningssessioner med eventyret 'Marley'.

Bruun Rasmussen velgørenhedsauktion

I forbindelse med priden bortauktionerede Faun & Luna ubeskåret originalen af ‘Marley’ til  Bruun Ramussens  velgørenhedsauktion. Værket blev auktioneret side om side med kunstværker fra blandt andre Michael Kvium og Maria Rubinke.

Originalen af det populære kunsttryk og dåbsgave "Marleys første skoledag", der blev solgt på Bruun Rasmussen auktion, som en del af World Pride 2021

Marleys første skoledag

Køb værk